GK_Logo

EHDOT

Ikäraja
Gullkrona verkkokaupan ikäraja on 18 vuotta. Alle 18 vuotiaan tilaukset huoltajan nimellä ja suostumuksella

Hinnat
Oy Gullkrona Ab pidättää oikeudet muuttaa verkkokaupan sisältöä ja hintoja.
Hinnat Gullkronan verkkokaupassa ovat toistaiseksi voimassa. Kaikki tuotteet sisältävät 24% alv, jos muuta ei ole mainittu.

Tilausvahvistus
Gullkrona lähettää tilausvahvistuksen sähköpostitse.

Tuotteen saatavuus
Jos tilattua tuotetta ei jostain syystä olekaan varastossa, ilmoitamme siitä.

Reklamaatio
Jos myymämme tuote ei jostain syystä vastaa odotuksianne niin ottakaa mahdollisimman pian yhteyttä.

Maksutavat
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Gullkronan verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavien pankkien kautta: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken ja luottokorteilla. Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Oy Gullkrona Ab toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy. Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
Innova 2, Lutakonaukio 7,
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181826

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitustapa
Gullkronan tuotteet toimitetaan postin välityksellä joko kirjeenä tai Smartpost sekä Matkahuollon kautta pakettina riippuen tuotteen koosta.

Toimitusaika
Tilaus tehty Gullkronan nettikaupassa ennen klo 12:00 (UTC+2) arkipäivänä lähetetään samana päivänä. Jos tilaus tehdään klo 12:00 jälkeen tai pyhäpäivänä lähetys lähetetään mahdollisemman nopeasti seuraavana arkipäivänä. Toimitusaika on normaalisti 1-3 arkipäivää jos tuotteen tiedoissa ei mainita muuta. Mikäli toimitusaika varastotilanteesta tai muusta syystä pitenee, ilmoitamme asiasta.

Toimituskulut
Toimitukset vain Suomeen. Toimituskulut näkyvät kassalla ostaessasi tuotteita verkkokaupasta. Asiakas maksaa toimituksesta.  60€ ylittävät ostokset rahtivapaasti.

Palautusoikeus
Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan. Palautuksen mukaan liitetään yhteystiedot ja palautuksen syy.  Palautus on pakattava huolella, jotta se kestää kuljetuksen. Tuotteet on palautettava osoitteeseen Rantatie 16 B, 21600 Parainen.
Oy Gullkrona Ab maksaa ostosumman tilillesi, tarkistettuaan tuotteen.

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tietoturva
Kaikki asiakkaan verkkopalvelussamme antama tieto suojataan niin verkossa kuin sen ulkopuolellakin. Kaikki antamasi arkaluontoinen tieto suojataan salauksella, jotta kukaan ulkopuolinen taho ei pääse siihen käsiksi. Käytämme SSL-salausta, joka on internetin yleisimmin käytetty salausjärjestelmä ja jota käyttävät muun muassa verkkopankit oman tiedonsiirtonsa turvaamiseksi.

Gullkronan verkkokaupassa maksaminen ja asiointi on tietoturvallista, sillä asiakkaan pankki- tai luottokorttinumerot eivät välity meille, emmekä myöskään säilytä niitä rekisterissämme. Näin edes tietomurtotapauksessa asiakkaan maksukorttitiedot eivät voi välittyä kauttamme vieraisiin käsiin.

Myös verkkopalvelumme ulkopuolella kaikki tilauksen toimittamista varten antamasi tiedot säilytetään asiaankuuluvaa huolellisuutta noudattaen. Antamiasi tietoja käsittelevät vain määrätyt Gullkronan työntekijät tilauksen toimittamiseen, laskuttamiseen, kuljettamiseen sekä asiakaspalveluun liittyvissä tehtävissä. Gullkronan asiakastietokanta on suojattu käyttäjäkohtaisin käyttäjätunnuksin ja salasanoin.

Yksityisyys
Gullkrona ei luovuta asiakkailtaan saamiaan tietoja kolmansille tahoille. Pyydämme asiakkaitamme vain tilauksen kannalta välttämättömiä tietoja. Sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron tarvitsemme tilausvahvistuksen lähettämistä varten sekä yhteydenpitoon mahdollisissa ongelmatilanteissa.